Donatie

Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren ontvangt geen subsidie en daarom is uw hulp hard nodig. Met uw bijdrage aan SLHH krijgen de dieren van overleden en zieke mensen een nieuw fijn thuis zonder tussenkomst van een asiel.
Door middel van een jaarlijkse donatie van minimaal 25 euro per dier garandeert de Stichting haar donateurs herplaatsing van hun huisdier(en) met behulp van gastgezinnen, waarmee dus beslist een asielperiode wordt voorkomen.

De Stichting is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI, algemeen nut beogende instelling. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw donatie aan SLHH bij de aangifte inkomstenbelasting af te trekken. Donaties zijn, afhankelijk van uw inkomen en de hoogte van de donaties, voor een deel aftrekbaar bij de aangifte Inkomstenbelasting. De Stichting betaalt als ANBI over uw donatie geen schenkbelasting. Iedere euro wordt dus volledig besteed aan de herplaatsing van dieren van overleden en zieke mensen zonder tussenkomst van een asiel. 

Op www.belastingdienst.nl/giften kunt u precies lezen wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor aftrek van donaties en giften in uw aangifte inkomstenbelasting.
Voor het doen van een donatie kunt u onderstaand formulier invullen of alleen een bedrag kiezen/invullen.

Uw donatie aan SLHH:

Aanhef
Kies bedrag
Bij uw overboeking van een donatie kunt u ook kiezen voor een automatische periodieke overboeking. Afhankelijk van de bank kunt u kiezen om dit bedrag maandelijks, elk kwartaal, elk half jaar of elk jaar te doneren.
Betaalmethode
Bank
Credit Card nummer
Credit Card holder
Credit Card verval datum
Credit Card verificatie code
Versturen
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw